SLOBA NAPOKON OTKRIO OSJEĆANJA: Luna je za SE*S, a Kija za CIJELI ŽIVOT!

srbijadanas.com
Pjevač Duško Radonjić napustio je "Zadrugu" mjesec dana pred finale.

Pjevač Duško Radonjić napustio je “Zadrugu” mjesec dana pred finale.

Osim što se u rijalitiju bavio odnosom svoje kćerke Andrijane Radonjić sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, Duško tvrdi da mu je Sloba Radanović priznao kakva su njegova osjećanja prema zakonitoj supruzi Kristini Kiji Kockar, kao i rijaliti djevojci, Luni Đogani. Radonjić tvrdi da mu se Slova povjerio nakon smrti Kristininog oca i otrkio svoja prava osjećanja.

– Sloba i ja smo nismo bili toliko bliski u rijalitiju, ali je osjetio da sa mnom može da porazgovara kao sa roditeljem i da ću ga ja iskreno posavjetovati šta je najbolje za njega. Bio je zbunjen zbog emocija, koje nije mogao da kanališe, pomiješale su se tu i krivica i ljubav i griža savjesti, potpuno je bio ruiniran i tada mi se obratio – priča Duško.

– Sjedili smo sami, neću zalaziti u detalje gdje i kako jer to nije bitno i rekao mi je: “Ne znam više šta da radim. Kristi sam iznevjerio, ne vjerujem da će mi oprostiti, a volim je. To je ljubav za cijeli život. S druge strane, povrijedio sam i Lunu. Draga mi je, ali to je iskreno više bila zabava, prolazna stvar. Da ne zvuči grubo, s*ks.” Ja sam ga saslušao i rekao sam mu da, ako zaista voli Kiju, treba da pokuša da izgladi stvari sa njom, ali ne u “Zadruzi”, nego kada izađu odatle, a da se u međuvremenu malo udalji od Lune – prepričao je Duško razgovor sa Slobom.

– On je to i činio narednih nekoliko dana, međutim, ubrzo se ponovo pogubio i ne zna više šta da radi. Pokušava da sa Lunom bude u korektnim odnosima do kraja, ali ispada kao da hoće da i dalje bude s njom. Onda, da Luna ne bi pravila scene, ignoriše Kiju, što mu samo otežava šanse da s njom izgladi odnose nakon rijalitija. Zamršeno je sve, tako ćemo da vidimo šta će biti s njim – rekao je Duško.

 0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...