SLOBA PREKLINJAO KIJU: Molio je do zore i ovim potezom pokazao da mu je ONA NAJBITNIJA! (VIDEO)

Pink.rs
Od kada je saznao da je Kristini Kockar preminuo otac, njen još uvijek zakoniti suprug Slobodan Radanović koji ju je prevario sa Lunom Đogani u "Zadruzi", ne odvaja se od Kije.

Od kada je saznao da je Kristini Kockar preminuo otac, njen još uvijek zakoniti suprug Slobodan Radanović koji ju je prevario sa Lunom Đogani u “Zadruzi”, ne odvaja se od Kije. Tako je bilo i jutros.

Naime, nakon što su svi zadrugari ostavili burnu noć iza sebe poslije žurke, Kiji se nije spavalo. Kada je vidio svoju suprugu budnu, Sloba je odmah počeo da joj govori kako je potrebno da ona legne i da se odmara. Radanović je ovom prilikom molio svoju suprugu da ga posluša.

Ja te molim, ja te molim, lezi! Sačekaću te! Lezi, odmaraj! Samo odmaraj glavu! Jao! Ja te molim! Molim te, lezi! Ok? Molim te! Samo lezi i odmaraj oči i mozak. Misli pozitivno. Molim te, molim te, dokle više da te molim? – ponavljao je Radanović.

Nema potrebe da brineš za mene! Ja sam ovakve faze i bol imala milion puta. Ja ću preživjeti. Leći ću, nemoj da se ponašaš prema meni kao prema djetetu – govorila je Kija.

 

Ona je svog supruga na kraju i poslušala, a čim je Kija legla da spava, isto je učinio i Sloba Radanović, koji je otišao u spavaću sobu, presvukao se i zaspao. Kako je sve izgledalo, možete pogledati u video-prilogu ispod.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...