Prethodna noć u Bijeloj kući protekla je u veoma burnoj atmosferi jer su zadrugarima puštani video klipovi. Jedan od najupečatljivijih bio je snimak na kom se jasno vidi sa je Slobodan Radanović poljubio svoju supurgu, Kristinu Kockar.

Zbog ovoga, Slobina djevojka sa kojom je prevario Kiju, Luna Đogani načisto je pobijesnila pa je uslijedila žučna svađa bivših partnera. Nakon što su raspravljali u ekonomskom dijelu dvorišta, Luna i Sloba su došli ispred izolacije i razgovarali o svemu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom i Andrijanom Radonjić.

Đeksonovo i Andrijanino društvo ih nije spriječilo da započnu još jednu svađu u toku koje su pale mnoge teške riječi i uvrede.

– Rekao mi je Milan da mu je Kristina rekla da si ti njoj u hotelu pričao da je ovo sa mnom bio samo s*ks. Ne vjerujem ja nikome ništa. Ne mislim da si to rekao ali to nije daleko od istine. Ljubav ne postoji, to sam sigurna, sa tvoje strane, sa moje postoji. Ono što imaš sa mnom to je ljubav. Svako se vraća onome što želi – prebacivala je Luna svom dojučerašnjem dečku.

– Vjeruj im svima, nadam se da si me lijepo ispljuvala sa njima. Pošto vjeruješ u sve, vjeruj im i to. Da, bio sam fejk. Znam ja da ti mene bockaš tako. Ja sigurno ne želim da se vraćam onome što sam imao – rekao je Sloba.

Đoganijeva je nastavila da tvrdi kako je sada sigurna da je ona njemu predstavlala samo prolaznu avanturu a da je Kija osoba koju istinski voli.

– Imao si divnu osobu pored sebe koja ti je davala savjete. Gadno mi je kad vidim da pljuješ po nečemu a bilo ti je lijepo. Ne vidim koji je problem postojao u tvom braku. Samo ti je s*ks falio. Ali vratiće se i to, vjeruj mi. Skine se gola, malo je gledaš i poželjećeš da je kr*sneš. Možeš da zamisliš da sam ja, pa je onda k*eši kao da imaš mene – rekla je Luna.

– Ti si mentol. Hoćeš da budeš bezobrazna sad? Vidim da ti ne prija moje društvo – bijesnio je Radanović.

Mlada modna blogerka je prebacila Slobi da mu ona govori samo istinu dok je on njoj odbrusio da nju boli muški polni organ. Međutim, dok je to izgovarao nije ni slutio kakav će odgovor dobiti.

– Ja nemam p*nis, valjda si vidio dok si me… To je sažaljenje, rekao je da hoće to da uradi bezbolno da me ne povrijedi – rekla je Luna.

– Prekini više. Začepi. Ti si neuračunljiva u ovakvim situacijama. Samo razmišljaš crno – urlao je pevač.

Nakon ovoga, Radanović je napustio svoju djevojku kao i Andrijanu i Đeksona koji su sjedili sa njom, i uputio se ka Bijeloj kući.

– Vratila su mu se osjećanja prema gospođici. Ja sam kriva što se sve ovo desilo, ja sam ga tjerala da se miri sa ženom, da se tamo žvali iza škode. Ti i ja nikad nismo postojali. Njen ćale je zagrlio, a moja mama ga nije zagrlila – vikala je Luna.

– M*rš! Tvoja mama… Marš u pi*ku materinu, j*bem li ti mamu, klošarko jedna – psovao je Sloba dok je odlazio.

Nemanja i Radonjićeva su pokušali da utješe Lunu, ali to im nije polazilo za rukom. Oni su spomenuli Radanovićeve roditelje koji, kako kažu, vole blogerku i podržavaju njihovu vezu.

– Neću ja da budem sa njegovim matorcima, hoću sa njim da budem bre. Neću ja da budem sa Draginjom i Dušanom koji mene vole. Tjeraj se bra u ku*ac. Boli me du*e, neću da ga vidim više u životu, lažov jedan. Ja u životu nisam vidjela da neko toliko laže. Ja sam sebe napravila ljubavnicom, ponizila sebe i svoju porodicu, zbog koga? Zbog ku*tona! Da je bar bilo vrijedno – rekla je Đoganijeva razočarano.

Kada je Đekson napustio djevojke, Andrijana je prišla Luni, grlila je i tješila dok je blogerka plakala i žalila se na situaciju koja ju je snašla.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku klikom OVDJE i OVDJE.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.