Sloba uhvaćen sa novom djevojkom: Poklonio joj torbu od nekoliko hiljada eura! Narod mu puni džepove, on časti švalerke! (FOTO)

Informer
Sloba Radanović našao je novu djevojku! Popularnog pjevača je u ponedjeljak ujutru uslikao paparaco Informera, kako sa manekenkom Sofijom Gačić napušta stan na Novom Beogradu. Njih dvoje su iz zgrade izašli zagrljeni i uputili se ka njegovim kolima. Da su se skoro probudili bilo je jasno jer je Sloba još djelovao pospano, a manekenka je lice bez šminke prekrila velikim tamnim naočarima. Pošto je padala kiša, Radanović se pokazao kao pravi džentlmen, pa je svojoj novoj djevojci nosio kišobran kako ne bi pokisla.

Sloba Radanović našao je novu djevojku! Popularnog pjevača je u ponedjeljak ujutru uslikao paparaco Informera, kako sa manekenkom Sofijom Gačić napušta stan na Novom Beogradu. Njih dvoje su iz zgrade izašli zagrljeni i uputili se ka njegovim kolima.

Da su se skoro probudili bilo je jasno jer je Sloba još djelovao pospano, a manekenka je lice bez šminke prekrila velikim tamnim naočarima. Pošto je padala kiša, Radanović se pokazao kao pravi džentlmen, pa je svojoj novoj djevojci nosio kišobran kako ne bi pokisla.

U nekoliko navrata željeli su da se poljube, ali su se ipak uzdržali od razmjene emocija na ulici, jer su ga prolaznici prepoznali i počeli da mu se javljaju. U jednom momentu Sloba je primio poruku, koju su golupčići zajedno čitali, a Gačićeva je naslonila glavu na njegovo rame. Zatim su se brzim koracima uputili ka njegovom automobilu, gdje je Sloba još jednom pokazao koliko je pažljiv, pa joj je otvorio vrata.

Komšije iz zgrade u kojoj golupčići imaju svoje ljubavno gnijezdo, kažu da su Slobu i Sofiju već nekoliko puta vidjeli kako zajedno ulaze ili izlaze iz stana.

– Iznenadila sam se kada sam vidjela Slobu u našoj zgradi. Prvo sam mislila da je došao kod nekoga u posjetu, ali poslije smo se još nekoliko puta sreli u hodniku. Veoma je fin i kulturan dečko i uvijek se javi sa osmijehom. Vidjela sam da ulazi u stan pod ruku s jednom slatkom curom. Slatki su zajedno. Očigledno da je zaboravio i Kiju i Lunu čim je našao novu djevojku, koja ne liči ni na njegovu bivšu ženu, ni na ljubavnicu – ispričala je za “Hit Informer” pjevačeva komšinica, koja je zamolila da ostane anonimna.

Sloba je bio iznenađen kada je saznao da su nastale ove paparaco fotografije.

– Do kada planirate da me pratite gdje sam, i sa kim i šta radim?! Zbog vas ću na kraju doživotno biti sam jer nijedna neće smeti da bude sa mnom da ne bi završila u medijima. Djevojka sa kojom ste me uslikali je moja super drugarica. Ja sam uvijek pažljiv prema ženama, što se nekad očigledno loše protumači. Sofija je veoma atraktivna djevojka, ali mi smo samo drugari – rekao je pjevač kroz smijeh, a na pitanje šta to sa njom tako često radi u iznajmljenom stanu, pokušao je da izbjegne odgovor:

– Otkud znate da u tom stanu već nije bio još neko?! Ne želim nikome da se pravdam! – zaključio je Radanović.

Inače, kako je Sofija ispričala za Pinkovu emisiju “Ekskluzivno”, Sloba joj je na kućnu adresu poslao skupocijenu torbicu “Fendi”. Ima se, može se!

.

.

.

.

.

.

.

.

.(Informer)

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...