Našoj djevojčici, našem tek rođenom malenom anđeu, srce nije ni počelo kucati. Znamo da je negdje gore i da nas gleda kao naš anđeo čuvar. U tome smo našli nadu vjerujući da se sve događa s razlogom, podijelila je srceparajuću objavu na Instagramu Emmi Granlund, supruga finskog hokejaša Mikaela Granlunda.

Ovaj je par trebao biti blagoslovljen za drugo dijete u obitelji, no njihova malena djevojčica nije prodisala kada je stigla na svijet niti je njeno srce počelo kucati.

Koji je uzrok smrti, još se ne zna. Prije samo tri tjedna Emmi je na društvenim mrežima ponosno pokazivala svoj trudnički trbuh.

– Još ne mogu vjerovati da se u trbuhu valjuška još jedno ljudsko biće.

Mikael (28) i Emmi vjenčali su se u srpnju 2019. godine, a nekoliko mjeseci ranije hokejaš je u razmjeni Minnesotu zamijenio Nashvilleom i to su mu jedina dva NHL kluba dosad u karijeri. Godine 2010. godine bio je deveti pick drafta.

Više saznajte na izvornom linku: Davor Kovačević – Slomljena finska zvijezda: Srce našeg anđela nije počelo kucati / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.