Slovensku nogometnu reprezentaciju u subotu i u utorak čekaju dvije kvalifikacijske utakmice za Euro 2020. Momčad Matjaža Keka (58) igrat će u Ljubljani sa Latvijom pa u Varšavi kod Poljske.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

“Reprezentanca” ne stoji dobro na tablici G skupine, ali neka teorija još joj igra, a trenerski majstor Kek sigurno će iskoristiti i jedan promil šanse (ako mu se ukaže) da u dvije preostale utakmice ispravi kikseve iz prethodnih osam kola.

U svrhu što boljih priprema svoje reprezentacije Nogometna zveza Slovenije za devet je milijuna eura sagradila pa prije tri i pol godine u Brdu kod Kranja svečano otvorili svoj novi NNC: Nacionalni trenažni centar Brdo.

Na otvaranju je bio i jako se pohvalno o NNC-u izrazio predsjednik HNS-a Davor Šuker. Mi svoj kamp nismo ni sagradili, a u slovenskome se – ne može trenirati kad padne mrak.

RIJEKINA LEGENDA

Kek: Ne idem na Rujevicu jer ja nekad znam biti baš neugodan!

Baš na terenima na kojem je sagrađen kamp ne smije se koristiti tako jaka noćna rasvjeta kao što su reflektori potrebni nogometnim igralištima jer u pitanju je područje na kojem se prije Nogometne zveze naselila zaštićena vrsta leptira (japanski sviloprelac, navodno).

Pa se Slovenija za Latviju u Stožicama i Poljsku u Varšavi ne priprema u svome kampu nego: 100 kilometara južnije, u Kopru.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL ‘ZENZACIJA’ S IVANOM ŠARIĆEM

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izvor: Danijel Vukušić / 24sata.hr

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.