Nastavlja se saga u vezi slučaja ubistva pjevačice Jelene Marjanović, a sada se saznaje da je advokat Jeleninog supruga Zorana, Veljko Delibašić, podnio prigovor na podignutu optužnicu koje je tužilaštvo pokrenulo protiv njegovog klijenta za navodno počinjeno ubistvo svoje supruge.

Prema najnovijim informacijama koje prenose neki srpski mediji, Delibašić se u prigovoru poziva na odgovore i na izjavu Jelenine i Zoranove kćerke Jane koja je izjavila da je tog kobnoga dana svo vrijeme bila sa svojim ocem te da se nije odvajala od njega. Samo da vas podsjetimo da je djevojčica u vrijeme kada se ubistvo desilo imala samo pet godina.

Tužilaštvo tvrdi da su Jelena i Zoran na dan ubistva došli zajedno na nasip sa svojom kćerkom i daje Jelena krenula na trčanje, a da su Zoran i Jana krenuli pješke zemljanim putem te da su se u jednom trenutku ponovo njih troje sreli te da je Zoran na nekoliko minuta ostavio kćerku samu na nasipu, otišao do Jelene, likvidirao je i vratio se kod kćerke.

Jana je svojom izjavom dala alibi svome ocu i kako kažu neki od svjedoka kategorički je tvrdila da se njen otac nije niti jednoga trenutka odvajao od nje, a i advokat je mišljenja da se ubistvo nije moglo nikako desiti na način kako to tužiteljstvo predstavlja.

Delibašić tvrdi da tužiteljstvo nije pokazalo niti jedan čvrsti dokaz koji bi potvrdio njihovu tužbu, te da očekuje da će sud veoma brzo da obustavi postupak protiv njegovoga klijenta.

U svakom slučaju pratit ćemo i dalje ovaj slučaj.

Ovu LJEPOTICU prati preko MILION FANOVA, a sve zbog FOTOGRAFIJA! Ostat ćete bez daha!

Eva Padlock, poznatija kao ‘Monster girl’, otkrila je tajnu svojeg uspjeha na Instagramu na kojem ju prati milion fanova.

Eva Padlock dobro je poznata svima koji prate Moto GP. 34-godišnja Španjolka dobila je nadimak “Monster girl” jer na utrkama promovira to popularno piće. Iako je studirala dizajn interijera u Barceloni, posao ju je odveo u svijet manekenstva i postala je influencerica.

Na Instagramu je nedavno došla do milonn fanova, a njih često počasti svojim vrućim fotografijama. Za sebe kaže kako je samo još jedan model u industriji, ali ističe kako svatko od nas ima nešto što nas čini različitim i posebnim.

“Budite ono što jeste i ne dopustite si nikada da vam bude neugodno zbog nečega što ste objavili”, poručuje vruća Španjolka.