Slupala automobil da bi djeci dokazala da Bog postoji (VIDEO)

NN
Željela im je dokazati da Bog postoji.

Amerikanka Bakari Warren iz države Georgija uhapšena jer je namjerno slupala svoj automobil to jeste, izazvala saobraćajnu nesreću da bi dokazala svojoj djeci da Bog postoji i da je stvaran, te da će ih prilikom udesa on zaštititi.

Srećom po majku i njeno dvoje djece, prošli su bez povreda. Warrenova je sa svojim terenskim vozilom u punoj brzini udarila u betonski stub, a prije same nesreće rekla je svojoj djeci da će namjerno udariti u stub da bi im dokazala da Bog postoji i da će ih sačuvati u saobraćajnoj nesreći ako budu imali vjere u boga Nesreću su zabilježile i sigurnosne kamere koje su snimile Warrenovu kako vozi automobil sjeverno od Industrijskog bulevara u Gweneth okrugu u Georgiji, prije nego što je svjesno skrenula u suprotne trake.

Da bi nakon toga i skrenula sa ceste te na kraju udarila u betonski stub, koji je izazvao ogromnu materijalnu štetu na njihovom automobilu. Njeno dvoje djece starosti od 5 i 7 godina su bili na zadnjem sjedištu u sjedalicama za djecu, i prošla su bez ikakvih povreda. Nakon što je policija izašla na mjesto nesreće, Warrenova je priznala šta se dogodilo i da je namjerno slupala automobil da bi djeci dokazala da je Bog stvaran te da će ih sačuvati u nesreći. Bizarnu odluku Warrenove su potvrdila njena djeca, koja su opisala trenutke koji su prethodili nesreći.

“Ona je skrenula u suprotnu traku, zatvorila je oči i govorila: ‘bla bla, ja volim Boga’ a nakon toga smo se sudarili”, reklo je njeno dijete koje je bilo u automobilu. Ipak, Warrenova je uhapšena na licu mjesta i suočiće se s optužbama za ugrožavanje bezbjednosti djece. Kaucija za njeno oslobađanje je 22.000 dolara, a do okončanja procesa njena djeca će biti kod bake i djeda.

“Moglo je biti i gore. Jedina sreća u ovom bizarnom slučaju je činjenica da nije bilo velike saobraćajne gužve, inače u suprotnom mogla je da udari u drugi automobil i dovede u opasnost i druge učesnike u saobraćaju”, rekao je načelnik policije u Georgiji Erik Butanski.

 

OBRVE SU NJEN ZAŠTITNI ZNAK: Imaju i ime

Ako su prethodnih godina u svijetu mode postojali određeni standardi, sve češće imamo priliku da vidimo netipične modele koji pobijaju sva dosadašnja pravila.

Jedna od njih je 21-godišnja manekenka Sofija Hađipanteli, čije lice je doslovno podijelilo društvene mreže. Naime, ona posjeduje guste i spojene obrve, koje apsolutno nije željela da tanji i čupa, pa ih je pretvorila u svoj zaštitni znak.

Sofija je jedna od začetnica pokreta na Instagramu #UnibrowMovement koji se odnosi na ljubav prema prirodnim obrvama, a svojim je dala nadimak, Veronika

.

Zahvaljujući drugačijem izgledu, manekenka je brzo osvojila svijet mode, a najveći uspjeh je svakako fotografisanje za čuveni Vogue magazin.

-Svakog dana me vrijeđaju zbog obrva, ali ja ne osjećam pritisak da moram da se mijenjam. Mislim, naravno da me kritike pogađaju, ali shvatam da smo uvijek na udaru kritika ako radimo nešto što je van okvira, tvrdi manekenka.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...