Ljudi uvijek nađu novi razlog zašto ne ostaviti podatke kad oštete tuđi automobil.

Na Facebook stranici “Snimke prometnica” osvanula je fotografija poruke koju je vozač navodno pronašao na svojem automobilu. U poruci stoji: “Sori. Buraz, udario sam ti Corsu, ostavio bih podatke, ali GDPR”.

Opća uredba o zaštiti podataka tako je još jednom postala predmetom sprdnje, a poruka je dobro nasmijala ljude na Facebooku. Je li na kraju i vlasniku oštećenog automobila izmamila smijeh, nije poznato, a kreativnu poruku pogledajte u nastavku.

Više saznajte na izvornom linku: – SLUPAO MU JE AUTO, A ONDA OSTAVIO PORUKU I SVI PLAČU OD SMIJEHA: Samo vlasniku nije bilo dobro kad je OVO vidio! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.