Takve veze imaju prednosti, ali samo za one koji žele lakše preboljeti gadni prekid • No, ako ti nisi trenutno u toj fazi i samo želiš normalnu vezu i odnos, ovo su znakovi da ga se trebaš pod hitno riješiti

NEMOJ hodati, trči!

Takve veze imaju prednosti, ali samo za one koji žele lakše preboljeti gadni prekid.

No, ako ti nisi trenutno u toj fazi i samo želiš normalnu vezu i odnos, ovo su znakovi da ga se trebaš pod hitno riješiti.

1.  Vaš odnos se kreće jako brzo i sporo u isto vrijeme

U roku od nekoliko tjedana već ti je izjavio ljubav te gotovo svaki slobodni trenutak provodi s tobom. No, ti se nikako ne možeš riješiti osjećaja da ga ne znaš i ne dobivaš dovoljno, između tih grandioznih izjava i epskih seks sjednica.

2. Osjećaš njegovu gorčinu

Tu i tamo, on ima ispade o tome kakvo je “čudovište” bila njegova bivša, jer jednostavno to ne može držati u sebi. Da je doista krenuo dalje, mogao bi pričati o njoj, ali nipošto na ovaj način.

3. Trudi se učiniti bivšu ljubomornom

Ako to nije paradiranjem s tobom po mjestima, gdje zna da bi ju mogao sresti ili da bi mogli sresti nekoga tko nju zna, onda je to objavljivanjem zajedničkih slika na društvenim mrežama.

4. Seks, seks i još malo seksa

Takvi frajeri vole koristiti seks kao sredstvo povezivanja s nekim, no bez petljanja dubljih emocija u cijelu priču. Seks nikada nije loša stvar, no ako se i tebi čini kako ga je ipak malo previše i kao da samo to radite, uzmi to kao znak upozorenja.

5. Nemate puno toga zajedničkog

No, zašto onda on želi da nastavite s druženjem?

6. On se ponaša kao da ste zajedno godinama

Iako ste zapravo tek na početku, on je već oformio ljubavnu rutinu, kao da ste zajedno godinama.

7. Njegov interes za tebe se svako malo mijenja

Jedan dan je najbolji na svijetu, drugi dan potpuno hladan ili se uopće ne javi. To je najbolji pokazatelj toga da ni on ne zna što točno radi i želi, a to ne zaslužuješ.