Smara vas koronavirus: Potez Vejna Runija koji pokazuje kakav je to majstor bio – U svijetu vlada vanredno stanje, zbog koronavirusa rijetko ko se bavi fudbalom pa je ljubiteljima najvažnije sporedne stvari u izolaciji preostalo jedino da se prisjećaju momenata iz prošlosti i da gledaju davno zaboravljene utakmice i majstorije
Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Smara vas koronavirus: Potez Vejna Runija koji pokazuje kakav je to majstor bio / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.