Atletičar po imenu Infinite Tucker, inače je američki atletičar koji je u velikom stilu finiširao utrku na 400 metara sa preponama na SEC Track Field Championshipu.

Približavao se član kluba Texas ciljnoj ravnini, zajedno sa svojim klupskim kolegom Robertom Grantom, kada se odlučio na potez koji ne viđamo inače.

Shvatio je da gubi ravnotežu u posljednjem metru utrke, da bi mogao završiti na drugom mjestu, pa je šokirao publiku skočivši prema cilju u stilu plivača koji zaranja u bazen.

“Gledajte… Zatvorio sam oči pred samim ciljem, zatim sam ih otvorio, vidio svoju majku i odlučio skočiti da je zagrlim”, našalio se Tucker.ESPN javlja da je 2017. američki trkač na istoj utrci završio na drugom mjestu, a čini se da je ove godine bio prilično odlučan u namjeri da se to više ne ponovi.

Kolega Robert Grant sa osmijehom je dočekao pitanje o njegovom performansu:“Ako kažem ono što zaista mislim o tome, trener Henry će me izbaciti iz momčadi”, zagonetno se smiješio Grant.

Na snimci se može vidjeti kako je Grant odmah prišao Tuckeru da vidi je li se pritom ozlijedio, no prema posljednjim informacijama – osim nekoliko modrica – neće biti većih posljedica po mladoga sportaša.

Iako takav finiš nije uobičajen u svijetu atletike, navodno je sve u skladu s pravilima te mu naslov neće biti oduzet.

 

View this post on Instagram

 

Whatever it takes. @sportscenter @yahoosports @iaaf_athletics @barstooltexasam @secnetwork @flotrack @aggietrk #track #trackandfield

A post shared by Infinite Tucker (@_infinite_tucker) on