Smorio sam se na Fejsu pa sam ga UBlO! Detalji ZL0ČlNA na Zvezdari! Progovorio i otac M0NSTRUMA koji je “sredio” studenta: Čudno se ponašao danima, a onda mi je poslao poruku!

Kurir
Bio sam nervozan i ljut, cijelu noć nisam spavao. Visio sam na Fejsu, Tviteru i ostalim društvenim mrežama i shvatio sam da je moj život bezvrijedan. Riješio sam da zato nekog ubijem. Izašao sam na ulicu i izbo mladića koji je slučajno naišao u tom trenutku. Ovo je policiji ispričao Neđeljko Đurović (28) iz Požarevca, koji je uhapšen samo nekoliko sati nakon brutalnog napada na Miloša Mileusnića (24) na Zvezdari.

Bio sam nervozan i ljut, cijelu noć nisam spavao.

Visio sam na Fejsu, Tviteru i ostalim društvenim mrežama i shvatio sam da je moj život bezvrijedan.

Riješio sam da zato nekome oduzmem život.

Izašao sam na ulicu i izbo mladića koji je slučajno naišao u tom trenutku.

Ovo je policiji ispričao Neđeljko Đurović (28) iz Požarevca, koji je uhapšen samo nekoliko sati nakon brutalnog napada na Miloša Mileusnića (24) na Zvezdari.

Neđeljko se sumnjiči da je u nedjelju oko šest sati ujutru nožem izbo Miloša Mileusnića, studenta iz Čačka, koji se vraćao u iznajmljeni stan u Ulici Dimitrija Tucovića poslije sastanka s djevojkom.

– Neđeljko je izašao iz svog stana, koji je nalaz nekoliko ulica dalje. Potom je prišao mladiću koji je ulazio u hodnik zgrade i zadao mu nekoliko uboda nožem. Teško povrijeđeni student prevezen je u Urgentni centar, ali su povrede bile takve da je ubrzo preminuo – kaže naš sagovornik iz istrage.

Policija je ubrzo uhapsila Neđeljka, a inspektori su se šokirali kad su čuli šta im je ispričao na saslušanju.

– Izjavio je da je bio nervozan, ljut i bijesan jer je shvatio koliko je nesrećan i da je njegov život bezvrijedan, pa je riješio da izađe na ulicu i nekoga ubije iz čistog hira. Đurović nesrećnog studenta nije poznavao, niti su imali bilo kakve veze, čak ni na društvenim mrežama. On je bio prvi na koga je pomahnitali ubica naletio kad je izašao. Ubio je momka ni krivog ni dužnog – priča izvor Kurira. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu.

Bojica Đurović, otac uhapšenog Neđeljka, kaže da je njegovoj porodici žao porodice ubijenog mladića.

– Ono što je uradio moj sin nije bilo pri zdravoj pameti. Neđa nikad nije bio agresivan, uvijek je pomagao drugima. Posljednjih deset dana se čudno ponašao. Vjerujem da je možda počeo da uzima neku drogu. Posljednji put smo se vidjeli u petak na njegov zahtjev. Poslao mi je poruku da je u problemu – kaže potreseni otac.

On dodaje da mu je tada sin rekao da je nezadovoljan svojim životom.

– Rekao je da se lomi, da mu je dosadno u Požarevcu i da hoće da se preseli u Beograd, u stan u kome je živio dok je studirao. U posljednje vrijeme je išao samo vikendom. Mislili smo da je možda našao neku djevojku – kaže uplakani otac.

Neđeljko je često bio na kompjuteru.

– Bio je aktivan na tim društvenim mrežama i često je burno reagovao na nepravdu i uvrede. Znao je da po cijelu noć ne spava. Tako je bilo i ove noći, ali šta je radio u toj ulici, ne znam. Znam da je i Neđa imao posjekotinu na ruci i da je nakon tog jezivog čina otišao kod tetke u Mirijevo. Rekao im je da se posjekao na led. Oni nisu ni slutili šta se desilo – kaže otac. On navodi da se iste večeri Neđeljko vratio u stan i da ga je policija tada uhapsila.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...