SMRDIŠ, SAD ĆU SVE DA TI BACIM KROZ PROZOR: Karađorđe pukao zbog Moskve, pa je izvređao, a onda se umešala Ljuba i napravila HAOS! (VIDEO)

pink.rs

Ovo jutro je svakako obeležila Nataša Moskva koja je još jednom u nizu ušla u rasprave sa svojim cimerima. Zadrugarka je nervozna od trenutka kada je počela da sprema doručak, a u to joj se umešao Karađorđe Subotić koji je smatrao da je pre nje stao u red za korišćenje rerne.

Subotić je iznerviran njenim ponašanjem počeo da baca sumnju da je upravo ona bacila kroz prozor njegove cipele. Kada je čula da je ovaj javno optužuje, počela je da ga prati u stopu sa namerom da ga dodatno iznervira.

Smrdiš, sekretušo! Tišina! Sad ću sve stvari da ti bacim kroz prozor! Mrš pušiku*ko! Klošarko jedna! – vikao je Karađorđe.

Hajde da vidim! Sam sebi bacaš patike, pa meni nameštaš kao da sam ja! Nećeš ti dirati stvari moje, pomeri se! Evo produžio si boravak ovde, takvim ponašanjem! Zabole mene za tvoje smrdljive patike, hajde pusti me hoću kafu da popijem na miru! – vikala je Nataša, a Ljuba Pantović je pokušala da saplete Karađorđa i pritom dodala:

Kako bi pomogla u nerviranju Karađorđa, Ljuba Pantović se umešala i pokušala da saplete Subotića dok je hodao pored nje izbegavajući Moskvu.

G*vna su tu da se pljuju i gaze! – rekla je Pantovićeva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

(PINK.RS)

Karađorđe načekao Zlatu na LAKAT: Veliki sukob i opšti haos u Bijeloj kući, obezbjeđenje ih jedva razdvojilo!

Zlata Đurković i Karađorđe Subotić imali su ozbiljnu raspravu u toku dana, a ono što je posebno šokiralo sve jeste činjenica da Subotićevu niko nije video u ovakvom izdanju.

Naime, on je u toku prethodne noći otkrio da je bivši učesnik rijalitija, Vladimir Tomović navodno odbio Zlatu Đurković za se*s i samim tim izazvao burne reakcije.

Oni su nastavili svoju svađu, ali ovoga puta pale su i ozbiljne pretnje.

Ti nemaš kome da pošalješ poklon, meni je tebe žao, ali žao mi te! – rekla je Zlata.

Nemoj ti meni da pretiš, izaći ću doći ću ti kući, sve će ti goreti! – pretio je Karađorđe.

Šta si rekao?! Što me guraš, što me guraš?! – vikala je Zlata kada je Subotić pokušao da je skloni od sebe.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

(PINK.RS)

Miki opet divlja! Žestok okršaj, velike prijetnje: Z*klaću i tebe i obezbjeđenje!

Miki Đuričić se našalio na Minin i Momčilov račun jer je primijetio da između njih postoje varnice, zbog čega je došlo do velike svađe. Naime, Miki je provocirao Momčila da će uskoro napustiti rijaliti i da će ga Mina ostaviti čim uđe njen bivši dečko Nemanja Đeruć Đekson. Međutim, ni Momčilo nije ćutao. On je rekao da bi i njega Suzana ostavila kada bi ušao njen suprug Vlada, što je Đuričića posebno razbijesnilo.

“Ja napolju p*šam po takvim bilderima kao što si ti! Pa i Mića bi te prebio! Zezali smo se, Mina i ja drugovi. Ti je znaš tri dana, ja je znam sto godina. Ja je zaj*bavam za Đeksona. Da nisi ti možda zaljubljen u nju? Da nemaš emocije prema njoj? Druže, ti ne znaš mene. Ja sam napolju sto puta gori. Znaš zašto ja tamo spavam? Zato što bih svakog dana nekoga prebio”, vikao je Miki.

“Ja sam spomenuo Suzanu, ti si spomenuo Minu”, uzvratio mu je Momčilo.

“Ne možeš da spominješ ženu sa kojom se ja družim. Ja Minu mogu jer vas dvoje niste u vezi, ona se samo sprda sa tobom. To nije isto. Mi smo deset godina prijatelji, ti i Mina niste emotivno vezani. Ja to nisam tebe podj*bavao nego Minu. To sam joj pričao i kada je bila sa Ervinom”, nastavio je Miki dok ih je obezbjeđenje razdvajalo.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...