Internetom se proširio video s jednog vjenčanja iz Srbije i ubrzo je postao viralan. Mnogi tamošnji mediji pisali su o urnebesnoj svadbi gdje je u centru pažnje bio kum.

Naime, kum je ušetao u salu s bojlerom na ramenu. Dok se mladoženja smijao na to što njegov prijatelj radi, mladenka se uhvatila za glavu.

– A od kuma, bojler – pisalo je uz snimku koja je postala hit, a sve oči bile su usmjerene u bojler koji je kum nosio. Nakon što je kum spustio bojler na pod, gosti su se okupili i plesali oko njega.

Izvor: Avaz.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.