Bruce Campbell proveo je godine preuređujući zrakoplov kako bi od njega učinio dom.

To mu je konačno uspjelo, a u nastavku možete zaviriti u jedan šumarak u Oregonu (SAD) gdje je smjestio svoj prizemljeni dom s krilima.

Zrakoplov je kupio ’90-ih godina za 100.000 dolara, što je procijenio vrlo povoljnim.

Njegovo je mišljenje da se troše milijuni i milijuni dolara kako bi se napravilo ovo čudo tehnologije koje se onda jednostavno uništi.

Bruce je odlučio jednostavno nadograditi luksuzni zrakoplov i pretvoriti ga u svoj dom. U zrakoplovu boravi svega 6 mjeseci godišnje, a ostatak vremena je u Japanu gdje gradi novi dom od zrakoplova.

U nastavku možete zaviriti u njegov dom.

Pogledajte video:

Imala je samo 5 godina kad je jedva preživjela eksploziju, njen današnji izgled je mnoge iznenadio

Teeba Marlowe imala je samo 5 godina kad je jedva preživjela eksploziju u tada ratom zahvaćenom Iraku. Bila je to 2007. godina. Djevojčica je zadobila teške opekline od kojih joj se lice promijenilo, a kosa zauvijek nestala.

I dok se djevojčica u Iraku morala pomiriti s novonastalom situacijom, Barbara Marlowe je na drugom kraju svijeta, u američkom Clevelandu, čitala članak o iračkoj djeci koja su nastradala u brojnim napadima. Među njima je bila j Teeba, čiju su sliku objavili u novinama.

Barbara, koja nije mogla sama imati djecu, vidjela je nešto posebno u Teebi. Postala joj je životna misija. Uspjela je stupiti u kontakt s Teebinom obitelji te im ponuditi pomoć. Našla je kirurge koji su bili u stanju pomoći maloj Iračanki. Teebina majka je svoju djevojčicu teškog srca predala američkoj obitelji, vjerovala je da će biti u dobrim rukama.

Od tog dana, Teebin život se promijenio. Išla je na brojne operacije, dobila sve što je jednoj maloj djevojčici potrebno, a zavoljela je svoju novu, zamjensku obitelj. Osvojila je i srca javnosti kad se pojavila u TV emisiji “Doktori”.

Barbara je 2015. godine organizirala i ponovni susret s Teebinom pravom majkom. Među Barbarom i Iračankom nije postojalo nikakvo rivalstvo. Zajedno su se družile s Teebom i jako dobro su se međusobno razumjele. I sama Teeba kaže da ima dvije mame i da ih obje jako voli.

Njena priča je inspirirala mnoge ljudi i dokazala da uvijek postoji nada u bolje sutra.

(magazin.ba)