SNSD: Glavno mjesto za političke odluke će biti Banjaluka, a ne Sarajevo

vijesti.ba

SNSD je danas u Sportskoj dvorani u Čelincu održao predizborni skup na kojem je predstavio predizborni program i kandidate za predstojeće opšte izbore 7. oktobra.

Kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da SNSD očekuje najveća pobjeda 7. oktobra.

– Glavno mjesto za političke odluke će biti u Banjaluci, a ne kako je tu protekle četiri godine pokušavano od SzP da bude Sarajevo. Republika Srpska se brani i braniće se u Republici Srpskoj. Republika Srpska mora biti stabilna – rekao je Dodik.

– Izdaja Ivanića i SDS-a je u tome što nisu čuvali Republiku Srpsku i što su favorizovali Sarajevo na uštrb Banjaluke. Zato, 7. oktobra vjerujem i znam da ćemo svi složno ići „Pod zastavom Srpske“, jer onaj ko nema vođu, ne zna ni kuda ide – rekao je Dodik.

Kandidat za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović je dodala da nastavljaju da pobjeđuju za Republiku Srpsku.

-Institucije Republike su stabilne i ja sam zbog toga jako ponosna. Mi nastavljamo da pobjeđujemo za Republiku Srpsku. SNSD ima plan za budućnost. Vjerujem u jaku Republiku Srpsku, u njene stabilne institucije predvođenu SNSD-om, Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović. Svjedoci ste izdaje interesa Republike Srpske od SzP u protekle četiri godine. U Sarajevu se neće poslije 7. oktobra, napadati njene institucije i neće se sprečavati njen razvoj – rekla je Cvijanović.

Nosilac liste za Narodnu skupštinu RS iz izborne jednice tri Nikola Špirić je uvjeren da je SNSD pobjednik ovih izbora.

-Slobodno se može reći da su SNSD, Željka Cvijanović i Milorad Dodik pobjednici ovih izbora. Pitam se kako se zove mrak, ako su oni iz SzP svitanje. Nemoguće je poređenje između Željke i Govedarice. Željka je sigurno predsjednik Republike Srpske – kazao je Špirić.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...