SODOMIJA POTRESA KIKINDU: Uhvatila muža dok je silovao kokošku! Evo šta je izbezumljena žena nakon toga uradila!

alo.rs
Žena iz Kikinde uhvatila je muža (52) dok je s*ksualno opštio s kokoškama iz njihovog dvorišta! Umjesto da muža najuri iz kuće, jadna žena je najurila sve kokoške.

Žena iz Kikinde uhvatila je muža (52) dok je s*ksualno opštio s kokoškama iz njihovog dvorišta! Umjesto da muža najuri iz kuće, jadna žena je najurila sve kokoške.

Traumirana žena se poslije bestijalnog čina svog muža u najvećoj tajnosti obratila prijateljima za pomoć.

– Došla je očajna i uznemireno rekla: „Uhvatila sam ga kako opšti s kokoškama iz našeg dvorišta.“ Vjerovatno naviknuta da trpi svašta, uradila je potpuno suludu stvar. Umjesto da najuri muža ili sama ode i nikada ga više ne vidi u životu, ona je otjerala sve kokoške iz dvorišta! Nesrećna Kikinđanka je odlučila da toleriše muževljevu bestijalnost i slučaj nije prijavila policiji. S njim je u braku više od 20 godina, imaju već odraslu djecu, koja ne žive s njima – zgranuto otkriva naš izvor.

Žena je i bez ove egzibicije s kokoškama, prema riječima našeg sagovornika, imala dovoljno razloga da ode od njega.

– On je maltretira i psihički i fizički već duže. To je agonija od braka u kojem jadnica trpi svašta, a sada i ovo bolesno s*ksualno ponašanje. Ovo devijantno s*ksualno ponašanje niko ni u snovima ne bi mogao da pretpostavi. Na poslu i javnom životu je pristojan. Niko ne bi mogao da posumnja da se radi o takvom izopačenom umu. Fin je i smjeran, redovno odlazi na posao. To je tako, nečije vrline su javne, a poroci tajni – navodi naš sagovornik koji je insistirao na anonimnosti.

Kao mogući uzroci za ovakvo ponašanje, u stručnoj literaturi navode se izloženost s*ksualnom zlostavljanju u djetinjstvu, ali i različiti s*ksualni poremećaji poput zoofilije i zoosadizma. Kod osoba kod kojih je uočena zoofilija kao s*ksualna devijacija često se može javiti i šizoidni element.

U Srbiji se krivično i prekršajno kažnjava s*ksualno zlostavljanje životinja. Članom 269 Krivičnog zakonika Srbije propisana je novčana kazna ili zatvor do godinu dana za one koji s*ksualno opšte sa životinjama ili ih na drugi način zlostavljaju, muče i ubijaju.

– Po mom mišljenju, vrsta i visina zaprijećene kazne ne utiče u velikoj mjeri na odluku potencijalnog učinioca da ne izvrši ili ne ponovi ovo djelo, pošto potencijalni učinilac polazi od toga da neće biti uhvaćen, a ne kalkuliše kakva mu kazna prijeti. U svakom konkretnom slučaju s*ksualnog zlostavljanja životinja potrebno je psihijatrijskim vještačenjem utvrditi uračunljivost osobe. Duboko sam ubijeđen da je u takvim slučajevima efektivnije izricanje mjere bezbijednosti obaveznog psihijatrijskog liječenja nego propisana kazna – kaže za „Alo!“ advokat Vladimir Pudar.

(Alo.rs)0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...