Sofija Milošević oprobala se kao glumica u filmu “Hotel Beograd”, koji će početkom marta vidjeti najprije ruska, a zatim i srpska publika. Zgodna manekenka u jednoj od scena pojavljuje se samo u donjem vešu, a kadar dijeli sa Milošem Bikovićem.

Iako se premijera filma tek očekuje, trejler je već zaintrigirao gledaoce, budući da se u nekoliko scena Sofija pojavljuje u izazovnom izdanju – crnom donjem vešu koji ističe njene obline.

Sofija se u pomenutim scenama vozi kolima u donjem vešu pa u nekom momentu izleće iz automobila i pada na drugi.

– Ne želim da zvučim pretenciozno, ali Miloš je veliki profesionalac i bilo mi je stvarno zanimljivo raditi sa njim. Pomagao mi je u svakoj sceni i koliko god da je ozbiljan kada se radi, uvek bi bilo momenata kada smo se i dobro nasmejali. Tako da je atmosfera na snimanju bila odlična. Jelisaveta i Ljuba su bili tu u pružanju savjeta i podrške kada je bilo potrebno na setu – rekla je Sofija Milošević o kolegama sa snimanja.

 

Više saznajte na izvornom linku: – SOFIJA MILOŠEVIĆ PALA SA KROVA! KAMERE SNIMILE STRAVIČNU SCENU: Lom u donjem vešu, EVO ŠTA SE DESILO (VIDEO) / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.