Na Facebook stranici koja objavljuje zanimljiv sadržaj iz Srbije, osvanula je slika koje je jedne nasmijala, a druge šokirala, piše “Informer”.

Naime, neko je riješio da napravi totalnu čistku za vrijeme karantina, pa je izbacio uramljene slike sa vjenčanja i to ih je ostavio pored kontejnera, da svi vide.

Mnogi su ovo shvatili kao da je brak pukao, pa su se našalili “Počelo je. Prve žrtve karantina”. Nema sumnje da će nas samoizolacija staviti na mnoge testove.

Više saznajte na izvornom linku: – ŠOK SLIKA IZ SRBIJE, pogledajte šta je ostavljeno pored KONTEJNERA U CENTRU GRADA: Svi su se rasplakali kad su ovo vidjeli / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.