Tijana Tanasić (20) dolazi iz Beograda i prvi put se našla u ovom takmičenju. Do sada se nije bavila pevanjem profesionalno, a odabrala je da se predstavi numerama “Vlak,” grupe Zana, kao i “Najljepše želje” Zemlje gruva. Još dok je pevala prvu pesmu Dragan Stojković Bosanac izbacio je panik jabučicu, a potom Viki Miljković i Ana Bekuta. Kad je zapevala drugu, Viki je povukla, a Đorđe David, odmah pritisnuo – da. 

Kandidatkinja je dobila ukupno četiri “da” i to od Adila Maksutovića, Jelene Karleuše i Marije Šerifović. Kada se sklonio zid koji ih je dijelio, Karleuša je odmah prokomentarisala:

– Tijana zvana Roda, vidi kolike su joj noge! 

Na to se nadovezao Saša Popović kako mu je milo što je neko konačno viši od Jelene Karleuše, utvrdivši da takmičarka ima 183cm. 

– Hvala ti za drugu pjesmu, meni je nenormalno prijalo – rekao je Džordž, ali se ipak, povukao iz trke za mentorstvo. 

Na kraju je Tijana birala između Jelene i Adila, pa je izabrala Karleušu.

– Mislim da sam pravi izbor za tebe – rekla je Jelena na kraju.  

.

  

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Izvor: / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.