Kloppov eskpres projurio je i kod Bournemoutha, pobijedio 3-0 i nastavio jurišati prema naslovu prvaka, prvom otkad se igra Premiership. No, umjesto veselja, Kloppovo lice bilo je smrknuto. Razlog je ozljeda Dejana Lovrena, hrvatskog reprezentativca i stopera Liverpoola. 

U 40. minuti utakmice Dejan Lovren osjetio je bol u tetivu, sjeo na travnjak i pokazao prema klupi da ne može nastaviti. Lice Jürgena Kloppa najbolje je oslikavalo koliko je ljutit. U igru je ubacio Alexandera-Arnolda, a na Lovrenovo mjesto stavio je Joea Gomeza. 

Foto: Adam Davy/Press Association/PIXSELL

Lovren je šepajući napustio travnjak, a detaljniji nalazi znat će se nakon što obavi magnetsku rezonancu. Od ozljede Joela Matipa, Lovren je dobio priliku u prvih 11 i iskoristio ju je fantastično. U posljednjih nekoliko utakmica bio je ponajbolji igrač, čak i strijelac i izgledao je baš kao na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Vidjelo se kod Dejana da je vratio samopouzdanje i da je na najboljem putu da ‘zacementira’ mjesto u Kloppovoj idealnoj postavi. U slučaju da se njegova ozljeda pokaže ozbiljnijom, bio bi to veliki problem za trenera Liverpoola jer je ostao i bez Fabinha. 

Do 11. siječnja Liverpool će odigrati čak osam utakmica, od toga pet prvenstvenih i bez nekoliko važnih igrača bit će to velika muka za Kloppa. Stoga nije ni čudno što se primio za glavu kad je vidio da Lovren ne može nastaviti utakmicu. 
 

Više saznajte na izvornom linku: Dubravko Miličić – Šok za Kloppa: Dejan Lovren je ozljedio tetivu i napustio teren / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.