ŠOKANTAN SNIMAK! SLOBA PUŠIO DŽOINT DOK JE SNIMAO LAJV NA INSTAGRAMU: Bio je hapšen zbog kokaina, a ovako se opušta kod Đeksona u stanu! (VIDEO)

telegraf.rs

Slobodan Radanović prethodne noći uključio se u lajv na Instagramu iz Đeksonovog stana, a dok je komunicirao sa pratiocima i fanovima na ovoj društvenoj mreži pjevač je u rukama imao cigaretu koja i po obliku, i po boji, izgleda kao džoint! U pozadini je išla muzika, a Sloba je, kada je htio da prebaci kadar na psa koji je bio ispred njega u prostoriji, digao ruku kako se ne bi snimila “cigareta” i velikom brzinom je prešao preko tog dijela.

Nakon toga, dok je povlačio dim, Radanović je takođe sklonio kameru sa svog lica, te se vidio samo dim.

Snimak je ubrzo “zapalio” društvene mreže. Inače, Slobodan je zajedno sa Borom Santanom sinoć uživao u stanu kod Đeksona, koji je otvoreno pričao o svojim porocima. Podsjećamo, Sloba je svojevremeno bio priveden zbog kokaina koji je policija našla u automobilu u kojem se nalazio i pjevač.

Kija se poslije haosa na društvenim mrežama javno oglasila o Ceci i Karleuši, i direktno rekla koju od njih dvije više voli! (FOTO)

Ceca Ražnatović pred finale Zadruge javno je podržala Kiju Kockar, da bi joj na dan finala poslala i svoju haljinu, kao i minđuše. Međutim, Kija tada nije znala da je poklon od Cece pa je bijelu haljinu ponijela dan nakon finala, na velikoj žurki povodom kraja prve sezone Zadruge.

No, ona koja je podržala Lunu Đogani jeste Ivana Peters, koja je napisala da joj je muka od javnog linča bilo koje vrste. Jelena Karleuša ju je podržala u stavu da joj je muka od masovnog linča, što je podstaklo Kijine fanove da joj pišu.

– Nije mi jasno zašto mi se konstantno obraćaju fanovi (!?) neke Kije, pobjednice u nekom rijalitiju i kakve ja veze imam sa tom ženom i čega su oni konkretno fanovi i šta se konkretno dešava sa mozgovima? Ona je kapiram pobijedila jer ju je muž prevario ali KAKVE JA VEZE IMAM SA TIM? – objavila je Jelena nakon poruka koje je primila.

Nakon njene poruke oglasila se i Kija, koje je rekla kako voli Jelenu, te da je bila na više njenih koncerata nego Cecinih. Jelena je ovu izjavu prokomentarisala riječima: “Tako je lutko, come to mama! Vrati Redžepovoj staru haljinu, ovde je ipak HAUTE COUTURE!”.

No, Kija se prethodne noći u sitne sate oglasila ovim povodom i javno podijelila da li više voli Jecu ili Cecu. Evo objave:0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...