ŠOKANTNI rezultati rekonstrukcije ubistva PJEVAČICE GRANDA! Forenzičari: Jelena je…

informer
Jelena Marjanović (33) definitivno nije ubijena u kanalu na nasipu u Borči 2. aprila prošle godine, već je njeno mrtvo tijelo tamo donijeto i bačeno, pokazuje najnovija forenzička rekonstrukcija ubistva koje Srbiji ne da mira više od godinu i po dana. Ovu rekonstrukciju izvela je grupa najboljih srpskih forenzičara, a Informer je imao uvid u rezultate. Očekuje se, kako nam je rečeno, da rezultati ove rekonstrukcije uskoro budu objavljeni.

Na zaključak da Jelena nije ubijena tamo gdje je nađena mrtva upućuje činjenica da su joj obe čarape i donji dio trenerke bili skoro potpuno čisti, što bi u slučaju da je ubijena na nasipu bilo potpuno nemoguće s obzirom na izrazito blatnjav i muljevit teren gdje je njeno tijelo nađeno. Takođe, na okovratniku majice koju je mrtva Jelena imala na sebi nije bilo većih tragova krvi i pored toga što je zadobila brojne udarce u glavu.

Iako je patolog dr Zoran Stanković u svom vještačenju iznio mišljenje da je pjevačica ubijena upravo u blizini kanala u naselju Crvenka, forenzičari koji od početka rade na ovom slučaju tu verziju odlučno odbacuju. Oni tvrde da je pjevačica “Granda“ nasmrt pretučena na drugom mjestu, a zatim je i sasvim vjerovatno presvlačena poslije smrti!

– Na nasipu pored kanala pronađena je jedna Jelenina patika, što je opštepoznata stvar. Ako se ona, dakle, borila sa napadačem u neposrednoj blizini, onda je sigurno morala da zagazi čarapom u blato jer se radi o muljevitom terenu. Međutim, kada je njeno tijelo izvučeno iz kanala, upadljivo je bilo to da su joj obe čarape bile čiste. Blato nikako nije moglo da se spere u stajaćoj i blatnjavoj vodi u koju je bačena – otkriva naš sagovornik i dodaje:

– I donji dio trenerke je takođe bio čist, bez ikakvih većih tragova blata. Osim toga, na okovratniku njene majice uočena je tek poneka kap krvi, a glava joj je bila potpuno smrskana od udaraca! Kako je to moguće? Jedino objašnjenje je da ju je neko poslije ubistva presvukao i donio u horizontalnom položaju, umotanu u neku prostirku, i tu bacio. Najvjerovatnije uz pomoć još dvije osobe!

Izvor Informera utvrdio je i da je Jelena i mrtva krvarila, pa je njena majica prilikom transporta sa mjesta zločina do Instituta za sudsku medicinu bila potpuno natopljena krvlju.

– Ako je toliko iskrvarila mrtva, koliko je tek onda krvarila dok je bila živa, a zna se da joj je majica prije transporta bila maltene bez tragova krvi? To definitivno znači da je ubijena u ležećem položaju i u istom položaju bačena u vodu. Čim je izvučena iz kanala, krv je nastavila da lije. I još jedan detalj je vrlo bitan. Naime, na njenom licu pronađeni su tragovi sasušene krvi koji takođe nikako nisu mogli nastati u vodi – zaključuje izvor iz istrage.

Za sada je zvanično za ubistvo pjevačice “Granda“ osumnjičen samo njen suprug Zoran Marjanović (39), koji se u pritvoru nalazi od 15. septembra i koji mu je u petak produžen do daljeg. Međutim, prema našim saznanjima, na mjestu zločina su, pored njegovog, pronađeni i DNK tragovi još dvojice muškaraca. Jednom od njih se uskoro sprema hapšenje, pošto je identifikovan, dok je drugi još nepoznat.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...