ŠOKANTNI SELFIE: Zaprepastile se kad su uporedile dvije fotografije sa putovanja


Sharon Hack i njene dvije prijateljice zaprepastile su se kada su primjetile jedan detalj na fotkama sa dva putovanja.

Na prvi pogled izgleda kao običan selfie u avionu koji svako ko putuje napravi bar jednom u životu, i to prije nego što avion poleti. Prijateljice na fotki se osmjehuju, opuštene su i spremne su da se dobro provedu.

576970ac-64b8-4b35-aa64-62250a0a0a64-prvo

Ipak, kada je jedna od njih pogledala sličan selfie koji je napravljen prije dvije godine zaprepastila se. Sharon Hack iz Newcastlea je bila zapanjena kada je vidjela da u zadnjem planu u njihov kadar upada isti čovjek koji je na fotografiji bio i na prvom putovanju.

Ona i njene prijateljice Samanta i Eleine su putovale u Palmu u Španiji na odmor, i pokušale su da se slikaju identično kao prije dvije godine.

Lik koji je upao na obje slike ima smeđu kosu i oči i smije se iza njih. Najluđe je što su i tada bile u avionu za Palmu.

576970a8-f9e8-49b7-9185-62250a0a0a64-drugo

– Gledala sam fotografije u subotu uveče i shvatila da su obje slike iste, a onda sam pogledala bolje u čovjeka u pozadini i uplašila sam se. Postavila sam to na Facebook u slučaju da umišljam, a onda je stigla gomila komentara od ljudi koji su rekli kako je čudno, uvrnuto, bizarno što je na slikama izgleda isti čovjek. Gledali smo u njega satima i zaista je jako sličan, što je vrlo bizarno – kazala je Hack.

/avaz0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...