ŠOKANTNO! LUKAS PREBIO BIVŠU ŽENU: Sonja bez svijesti primljena u urgentni, pjevač pobjegao na aerodrom!

Pink.rs
Folker Aleksandar Vuksanovic, poznatiji kao Aca Lukas brutalno je tokom današnjeg dana pretukao bivšu suprugu Sonju Vuksanović. Kako za Pink.rs otkriva izvor, Sonja je od siline udaraca završila u bolnici:

– Svi smo u šoku zbog onoga što se dogodilo. Ne znamo šta je tačno Acu navelo na ovakav postupak. Sve je bilo u redu do jutros kada su se čuli, a potom i vidjeli kada je nastala žustra rasprava koja je prerasla u fizičko nasilje. Lukas je izgubio kontrolu i nasrnuo nožem na Sonju. On ju je toliko udarao da je izgubila svijest. Od siline udaraca Sonji je pozlilo i završila je u bolnici – kaže dobro obaviješteni izvor blizak folkeru za Pink.rs

Ovo saznanje potvrdio je i izvor iz policije.

– Sonja je Lukasa prijavila da joj je upao u kuću, počeo da lomi stvari a onda počeo da je bije. Nakon što ju je pretukao, Lukas je pobjegao na aerodrom – rekao je izvor iz policije.

Nedjeljama unazad nagađa se o emotivnom životu popularnog estradnog para, folkera Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. Od toga ko je tu koga prvi prevario, do toga da li će uprkos svemu prevazići sve bračne probleme i nastaviti da žive mirnim porodičnim životom. Vijest o fizičkom nasrtaju Lukasa na Sonju niko nije mogao da očekuje, budući da u posljednje vrijeme ništa nije slutilo na ovako nešto.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...