– Svi smo u šoku zbog onoga što se dogodilo. Ne znamo šta je tačno Acu navelo na ovakav postupak. Sve je bilo u redu do jutros kada su se čuli, a potom i vidjeli kada je nastala žustra rasprava koja je prerasla u fizičko nasilje. Lukas je izgubio kontrolu i nasrnuo nožem na Sonju. On ju je toliko udarao da je izgubila svijest. Od siline udaraca Sonji je pozlilo i završila je u bolnici – kaže dobro obaviješteni izvor blizak folkeru za Pink.rs

Ovo saznanje potvrdio je i izvor iz policije.

– Sonja je Lukasa prijavila da joj je upao u kuću, počeo da lomi stvari a onda počeo da je bije. Nakon što ju je pretukao, Lukas je pobjegao na aerodrom – rekao je izvor iz policije.

Nedjeljama unazad nagađa se o emotivnom životu popularnog estradnog para, folkera Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. Od toga ko je tu koga prvi prevario, do toga da li će uprkos svemu prevazići sve bračne probleme i nastaviti da žive mirnim porodičnim životom. Vijest o fizičkom nasrtaju Lukasa na Sonju niko nije mogao da očekuje, budući da u posljednje vrijeme ništa nije slutilo na ovako nešto.