Američka pjevačica Helsi (Halsey) šokirala je svjetsku publiku scenom iz novog spota za pjesmu “You should be sad” u kojoj potpuno gola jaše bijelog konja. 

Ona u jednom trenutku sebe mazi po grudima, a upravo zbog ovoliko ekstravagantnih scena, ali malo i zbog izgleda svi su je uporedili sa pop pjevačicom Lejdi Gagom (Lady Gaga). 

Iako ima samo 25 godina, Helsi iza sebe ima dosta skandala i veoma buran život. Sa 17 godina pokušala se ubiti, i tada je utvrđeno da boluje od manične depresije zbog čega je nekoliko puta bila na liječenjima u psihijatrijskim ustanovama.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Šokirala skandaloznim spotom za novu pjesmu / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.