PREPORUKA o otkazivanju putovanja tijekom pandemije koronavirusa nije spriječila Sonju Kovač da otputuje u Finsku, gdje je s dečkom proslavila godišnjicu veze na jednoj od najpoznatijih Instagram lokacija.

Radi se o resortu Kakslauttanen Arctic smještenom na samom sjeveru zemlje u gradiću Saariselkä, gdje gosti spavaju u staklenim igluima kroz koje u određeno doba godine mogu uživati u pogledu na polarnu svjetlost, baš kao što su to sada imali priliku doživjeti Sonja i njezin dečko Goran.

“Ljubavna priča stara 8 godina”, napisala je blogerica uz romantičnu fotku na kojoj poziraju u igluu dok se u pozadini vidi snijeg i očaravajući prozor na nebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paru su ispod fotke mnogi čestitali godišnjicu, a Sonja je u kratkom roku za objavu skupila tisuće lajkova, što ni ne čudi s obzirom na to da je ovaj resort posljednjih godina postao omiljena destinacija influencerica zbog mogućnosti fotkanja savršenih prizora za Instagram.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Sonja Kovač objavila romantičnu fotku s dečkom s jedne od najpopularnijih lokacija na Instagramu / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.