SRPSKOJ blogerici Zorani Jovanović, koju na Instagramu prati gotovo 900 tisuća ljudi, često se tepa da je najveća influencerica na Balkanu.

Uz njezine sunarodnjake prate je i brojni Hrvati, ali i ljudi iz cijelog svijeta, a uz bloganje, kojim se bavi već devet godina, napisala je i tri knjige te je izbacila dva parfema pod svojim imenom.

Sada ju je u svojem novom live showu na Instagramu ugostila i jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica Sonja Kovač, a njih dvije su se ovom prilikom i prvi put upoznale.

U jednosatnom videu, koji još uvijek možete pogledati u Sonjinim Instagram storyjima, pričale su o make-upu, modi, slavi, putovanjima i životu u izolaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zorana je otkrila da ne bi mijenjala svoj sadašnji život za onaj prije slave, iako joj, kako je priznala, fali anonimnost, a ono što joj najviše nedostaje u karanteni je odlazak kod frizera jer prije nikada nije prala kosu kod kuće. Priznala je i da u izolaciji ne vježba, jer to nije radila ni prije, a liniju duguje dobrim genima.

Sonja je najavila još sličnih javljanja uživo, a veseli nas vidjeti tko će joj biti sljedeći gost.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Sonja Kovač u liveu na Instagramu ugostila najveću balkansku influencericu / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.