Sonja žestoko uzvratila Lukasu: Nisam zvala policiju iz dosade, kod nas samo nasilnici imaju prava da se pojavljuju na TV-u!

blic.rs
Nakon što je Aca Lukas prekjuče izjavio da će ići doživotno u zatvor ako ona dokaže da ju je tukao, oglasila se i Sonja Vuksanović koja je rekla da je to što Aca radi ``nečuveno i bezobrazno``. Poslije brojnih Lukasovih izjava u kojima je pjevač ponavljao da nije fizički napao Sonju, njegova bivša supruga mu je žestoko uzvratila.

– Mene ne zanima šta on iznosi u javnost. Neću da se miješam u to blato u koje pokušava da me uvuče, jer u ovoj državi samo nasilnici i siledžije imaju prava da se pojavljuju na televiziji. Šta želite drugo da čujete od mene? Neću da komentarišem više gluposti kojima on pokušava da se opere u javnosti. To što on radi je nečuveno i bezobrazno – rekla je Sonja i dodala:

– Zarad našeg djeteta ću ostati dosljedna da u javnosti ne iznosim više nijedan detalj. Ne interesuje me, eto vam Aca Lukas pa neka daje izjave kakve god hoće. Nemojte da vas zanima moja strana. Juče je tukao novinara, danas bije ženu. Nemojte da tražite moju stranu.

Sonja koja je još jednom ponovila da ju je Lukas udario.

– Niko nije pobjegao od lijepog života i nijedna žena nije pozvala policiju iz dosade – kaže Sonja.

Iako je u policiji priznao krivicu, Lukas je izjavio da nikada nije podigao ruku na svoju suprugu, a Sonja je to prokomentarisala riječima:

– Jako mnogo priča kada je dan dug, očigledno ima loše advokate pored sebe. Molim vas, razumite me.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...