Starleta Soraja je umiješana u skoro pa sve moguće javne razvode na našoj sceni, posljednji u nizu su Jelena Karleuša i Duško Tošič i njegova navodna prevara sa starletom.

On joj je tokom te afere kupio i narukvicu vrijednu čak 60.000 eura.

Soraja je nakon svega riješila da se oglasi na Instagramu i to skoro golom fotkom. najprije se izvinila ženama i zamolila ih da se ne ljute, a sebe okarakterisala kao savršenu.

Ipak, ljepota je stvar ukusa, a mi ne možemo da ne primijetimo koliko je ova djevojka zapravo uložila u svoj izgled.

Arkan je Cecu ošišao na ćevalo, ovo je razlog: Nije zbog afere sa muslimanom, isplivale informacije!

Svi su u to vrijeme smatrali da je razlog tome što je Ceca imala vrlo romantičnu vezu s Haretom Samardžićem, muslimanom iz B i H. Oni su mislili da je Arkan, u bijesu i gnjeva, odlučio uhvatiti i zatvoriti Cecu u kući i da nikamo ne može izaći.

Ne, to nije istina.

Navodno je Arkan vidio Ceccu u društvu pjevača koji je znao da konzumira opojna sredstva i zbog toga je bio ljut. Kad se vratio kući, izbio je veliki argument, zabranio joj da se druži s tom osobom, a onda je rekao da neće otići nigdje drugdje.

Kako se Ceca odmah tome usprotivila, Arkan ju je odlučio potpuno ošišati znajući da ona neće biti nigdje izaći.

I tako je, Ceca je bila osuđena na kućni pritvor jer nije imala kosu. Učinio je sve u naletu bijesu i gnjeva.

Željko Ražnatović rođen je u Brežicama gdje je bio stacioniran njegov otac Veljko koji je bio časnik zrakoplovstva JNA. Arkan je živio s majkom, komunističkim aktivistom i tri sestre. Njegovi su ga roditelji zlostavljali dok je bio mladić.

Otac ga je u mladosti često tukao.

Često je bježao od kuće i počinio različita prijestupništva i često je završavao u popravnim domovima. Postao je maleni kriminalac u tinejdžerskim godinama.

Naravno, poslije je upoznao Svetalnu (Cecu), oženio je i naravno ostalo je svima poznata historija.

Ali eto, ovaj detalj nismo znali, razlog zašto ju je Arkan ošišao na ćelavo tada. Svi su mislili da je zbog tog muslimana, ali stvarnost je bila potpuno drugačija.

Na kraju pogledajte i slike Cece.