Mihajlo Maksimović, jedan od vodećih prijestoničkih m.kroa, uhapšen je zbog organizovane pros..tucije i podvođenja djevojaka. Soraja Vučelić namjestila hapšenje je makroa, piše Alo.rs.

Kako dobro obaviješteni izvor za Alo tvrdi, Soraja je prijavila Mihajla nakon što joj se umiješao u posao:

“Soraja se već godinama bavi podvođenjem djevojaka i slobodno mogu da kažem da je jedan od glavnih konkurenata svim jačim m.kroima u regionu. Kao što to obično biva u svijetu podzemlja, postoje kodeksi i važe pravila da nema otimanja posla. Upravo se to dogodilo na relaciji Soraja-Mihajlo. Sredinom januara ove godine grupa Turaka boravila je u Beogradu i Soraju je angažovala da organizuje djevojke sa kojima će provesti noć, što je ona i uradila. Iako se nalazi u Crnoj Gori i zabranjen joj je ulazak u Srbiju, ona odande vodi posao. Organizovala je nekoliko elitinih djevojka i dogovorili su o.gije u poznatom beogradskom hotelu. Ipak, stvari su pošle po zlu kada joj je taj posao otkazan zbog, kako je kasnije saznala, Mihajla.”

Izvor dalje objašnjava:

“Vrijeme i mjesto bili su dogovoreni, a djevojke rezervisane nekoliko dana unaprijed. Sve je bilo organizovano da bude na visokoj nozi, baš kako su Turci zahtijevali, ali onda je u posljednjem momentu Soraji javljeno da su odustali od dogovora i da imaju bolju ponudu. Malo je reći da je potpuno poludjela i da neko vrijeme nije mogla da dođe sebi. Iskoristila je sve načine da dozna ko joj je oteo posao i brzo je saznala da se radi o Mihajlu. Kako je svaka djevojka koju je za tu noć organizovala koštala po 1.000 eura, shvatila je da Mihajlu nije bilo teško da za znatno manje para organizuje čak i više djevojaka nego što je ona dogovorila. Uplašila se da će Maksimović istu stvar ponoviti ako ovo prođe nekažnjeno i riješila je da mu se osveti na najgori mogući način .”

Izvor otkriva da je upravo tada Vučelićeva policiji dojavila lokaciju na kojoj će biti organizovane o.gije:

“Bijesna i povrijeđena što joj neko otima posao dok ona ima zabranu ulaska u Srbiju, anonimno je pozvala policiju i do detalja ispričala gdje će, kada i pod čijom organizacijom pros.itutke o.gijati sa Turcima. Detalje je znala jer je i sama sa njima dogovarala sve. Ispričala je da je Mihajlo opasan, da se njegova mreža širi i da nešto mora da se uradi. Policiji je nekoliko sati prije nego što su o.gije dogovorene javljeno da budu u prijestoničkom hotelu i spremni da upadnu i rasture kriminalnu organizaciju.”

Izvor ističe da su starletine informacije bile tačne i da se u trenutku kada je policija upala u hotelsku sobu Mihajlov život pretvorio u pakao:

“Kada je policija izvršila upad i vidjela pros.itutke i te momke, klupko je počelo da se odmotava i Mihajlo je stavljen pod ozbiljnu istragu. Na djevojke koje su uhvaćene u hotelu svakodnevno je vršen pritisak, prisluškivali su mu razgovore, pratili ga od jutra do mraka i on je posle jedva dvije nedjelje od afere u hotelu uhapšen i u njegovim telefonima i na laptopovima pronađeni su svi dokazi o kriminalnim radnjama kojima se već godinama bavi. Soraja mu je tim potezom jasno stavila do znanja da mu je pametnije da joj se nikada više ne miješa u posao.”


.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)