Spavala je s preko 1.000 muškaraca: Džaba, ne mogu da se obuzdam

Biscani.net
Nije napunila ni 17 godina, a već je imala 40 seksualnih partnera. Danas Crystal Warren ima 48 godina i kaže da je broj njenih ljubavnika premašio 1.000! Britanka iz grada Brightona u Engleskoj radi kao menadžerka prodaje i kaže da je okidač za njenu seksualnu zavisnost bio bolan razvod njenih roditelja koji su se rastali kada joj je bilo pet godina.

Nije napunila ni 17 godina, a već je imala 40 seksualnih partnera. Danas Crystal Warren ima 48 godina i kaže da je broj njenih ljubavnika premašio 1.000! Britanka iz grada Brightona u Engleskoj radi kao menadžerka prodaje i kaže da je okidač za njenu seksualnu zavisnost bio bolan razvod njenih roditelja koji su se rastali kada joj je bilo pet godina.

– Ljudi misle da žene ne mogu biti zavisne od seksa već da je tako nešto isključivo vezano za muškarce jer se obično smatra da su žene te koje bježe kada se svjetla pogase i stalno smišljaju izgovore da izbjegnu strastveni čin. Ali, ja sam drugačija. Ja po cijeli dan razmišljam o seksu – priča Crystal.

Kao što to obično biva među muškim polom, Kristal koristi slične metode pa svoje ljubavnike najčešće nalazi po barovima i kafićima gdje traži “žrtvu” koju će odvesti kući u krevet.

Priča da je već nakon gubitka nevinosti, u svojoj 15. godini, postala zavisna od seksa jer je osjećaj da je neko želi, koji je iskusila sa prvim momkom, u njoj probudio neugasivu žeđ da želi još. Prema sopstvenom priznanju, cifra od 40 ljubavnika do 17. godine nije joj se činila naročito visokom.

– Nisam razmišljala o broju i da je ta cifra nešto neuobičajeno. Znala sam samo da se osjećam odlično dok upražnjavam seks – objašnjava.

Uz toliko partnera idu i određeni rizici, ali Crystal naglašava da je uvijek koristila zaštitu, te da nikada nije imala nijednu polno prenosivu bolest. Ipak, njena zavisnost uzela je danak pa je tako svjesna da ne može da se ostvari kao majka zbog svoje neobuzdanosti, jer kad god pokuša da izdrži bez seksa osjeća se veoma loše.

– Padnem u depresiju ako nekoliko dana nemam seks – dodaje.

Zbog svoje promiskuitetnosti pojedine prijateljice su prestale da se viđaju sa njom, ali Crystal odbija da potraži stručnu pomoć.

– Jedino me seks čini sretnom u vlastitoj koži. Ne ponosim se time, ali staću tek kada muškarci počnu da me odbijaju – poručila je Crystal.

Instagram profil djevojke Tima Howarda izgleda kao sajt za odrasle (FOTO)

Provokativnih fotografija na bacanje.

Legendarni američki golman Tim Howard ima djevojku na čije fotografije vjerovatno nije ponosan.

Njeno ime je Nora Segura, a u pitanju je američka manekenka španskih korjena.

Ona se očito ne libi slikati potpuno gola. Odnosno, preciznije rečeno, rijetke su fotografije na kojima ima odjeću na sebi, a tako provokativne fotografije kači čak i na Instagram, pa nije ni čudo što joj profil prati preko 250 hiljada ljudi.

Ako posjetite njen profil, možda ga i vi zapratite, posebno ako ste ljubitelj stila fotografija koje forsira 24 sata dnevno, sedam dana sedmično.

IMA 21 GODINU: Instagram zvijezda partijala u Hrvatskoj i o tome snimila film (FOTO + VIDEO)

Napustila je studij prava na sveučilištu Oxford te se posvetila karijeri na Instagramu. Htjela je zarađivati kao influencerica, što joj zasada uspijeva s obzirom da ju trenutno prati 850 tisuća ljudi.

Grace Beverley (21) britanska je Instagram zvijezda koja je ovo ljeto odlučila posjetiti hrvatsku obalu. Dok je s prijateljima plovila Jadranom, snimila je video o pustolovinama koje je doživjela. Iste je na njezinom YouTube kanalu pogledalo gotovo 70 tisuća ljudi.

Posjetila je Makarsku, Brač, Split, Hvar te Vis, a na društvenim mrežama objavila je fotografije na kojima pozira u uskodnim kupaćim kostimima. Inače, Grace je i fitness trenerica te objavljuje savjete kojima pomaže ljudima u gubitku suvišnih kilograma.

– Vježbam za Instagram prvenstvo u disciplini ‘tko može najviše izbaciti svoju guzu u zrak’ – pohvalila se Beverley dok je svoj trening guze odradila na hvarskim stijenama.

Napustila je studij prava na sveučilištu Oxford te sigurnu budućnost pravnice zamijenila Instagram karijerom. Htjela je zarađivati kao influencerica, što joj zasada uspijeva s obzirom da ju trenutno prati 850 tisuća ljudi.

Zanosnu Ruskinju prati 6 miliona ljudi: Ovakve obline danas nećete vidjeti!

Instagram zvijezda bez grama stida

Parker je svoje zanosno tijelo posudila InsideTheDropu koji prodaje majice, postere pa čak i skejtbordove sa njenim likom i najzanimljivijim dijelovima tijela.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...