Svake sedmice čitaoci The Guardiana šalju priče o svom se.sualnom životu, a ovoga puta objavili su priču o velikoj promjeni koja je nastala u životu jedne žene.

Ispričala je kako je godinama bila podložna svom neodgovornom se.sualnom ponašanju i tek je u kasnijoj dobi shvatila kako nešto mora poduzeti.

“Bila sam nevjerna u prvom braku, a kada sam bila slobodna, imala sam moral ulične mačke”, započela je žena svoju ispovijest i nastavila: “Oduvijek sam bila takva, ne znam zašto. Naravno, nisam spavala s muškarcima koji mi nisu bili privlačni, a samo sam jednom spavala s muškarcem za novac. U pitanju je bio oženjeni automehaničar koji mi je popravio automobil bez da sam trebala platiti. Generalno, kad god sam se nekome sviđala, to sam smatrala dovoljno dobrim razlogom da s njim i spavam”, nastavila je svoju priču. 

Kaže kako je uvijek imala izrazito aktivan se.sualni život, ali joj je svejedno trebalo više godina da shvati koliko se istinu osjeća nesigurno u vezama. Svojim partnerima bi postavljala testove i izazove koje bi oni uvijek padali. Vikala je na djecu jer je predugo čekala nečiji poziv i na kraju bi ona prva nazvala jer nije mogla podnijeti strah od odbijanja.

Nakon puno promišljanja, shvatila je kako sama sebe stavlja u emocionalne agonije kojima nije dorasla i odlučila kako je vrijeme da ukloni muškarce iz svoga života.

“Sada, sa 61 godinom i nakon gotovo pet godina celibata shvaćam koliko sam sretna. Ponekad mi nedostaje ma.enje ili neko za razgovor, ali za to uvijek postoji Facebook”, istakla je. Za kraj je kazala kako uživa u samostalnom životu. Po prvi put sama obavlja sve, a tvrdi kako je sama sebi dovoljna čak i kada se radi o se.su.

Izvor: večernji.hr

Izvor: / novi.ba