SPK “Hypnotic” Bosanska Krupa uzeo je učešće na Internacionalnom takmičenju pod nazivom International Dance Open koje se održalo 06.05. i 07.05.2017. godine u Zagrebu.

Takmičenje u organizaciji Bambi Kids Zagreb, okupilo je oko 5000 plesača iz 25 država i 450 klubova. Formacije SPK “HYPNOTIC” u kategorijama LATIN JUNIOR, LATIN SHOW JUNIOR , te LATIN CHILDREN, osvojile su prva mjesta.

Osvajanjem prvih mjesta plesne formacije SPK „HYPNOTIC“ iz Bosanske Krupe, osvojile su i plasman u finale svjetskog takmičenja, WORLD DANCE CHAPIONSHIP, koje će se održati u Rimu 21. i 22.10.2017. godine, u okviru Svjetske baletne asocijacije, koje organizira poznati svjetski koreografa Stefano Sellati.

Najmlađe članice kluba pored prvog mjesta u svojoj kategoriji, i prilike za učešće na svjetskom takmičenju u Rimu, osvojile su i posebnu nagradu Vaučer o plaćenim kotizacijama za Master Dance Festival “Lukec Open” koji će se održati u Sloveniji 3. i 4. februara 2018. godine.

Treneri Kluba Amir i Mirela Ćoralić ponosni su na sve članove Kluba i postignute rezultate te zahvalni su roditeljima na suradnji i podršci.