Ljekari su već nekoliko puta naglašavali kolika je važnost higijene u zaštiti od koronavirusa, a Splićani su se sad pohvalili svojim mjerama borbe protiv epidemije.

Na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca osvanula je fotografija iz jednog dizala koji se nalazi u splitskom kvartu Kila. U dizalu se može vidjeti paket vlažnih maramica za čišćenje koji je trakom zalijepljen za lift, a ispod se našla i vrećica očito predviđena za bacanje iskorištenih vlažnih maramica.

“Susjed, odsad se pozdravljamo s vrata”, “Ovo i nama treba”, komentirali su pratitelji stranice.

 

Više saznajte na izvornom linku: – SPLIĆANI PRONAŠLI NAČIN KAKO DA SE ZAŠTITE OD KORONA VIRUSA, sad ih kopiraju svih iz REGIONA: Otrčite u prodavnicu i ovo kupite, HIT SLIKA (FOTO) / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.