Kiša koja od četvrtka ujutro pada na splitskom području potopila je više gradskih ulica na kojima dolazi do zastoja u prometu, a vatrogasne ekipe ispumpavaju vodu iz poplavljenih podruma i prizemlja stambenih zgrada.

Splitski vatrogasci su do podneva imali 20-ak intervencija radi ispumpavanja vode iz podruma i prizemlja, a posebice su kišnim padalinama ugroženi južni dijelovi Splita, rekli su u splitskom Operativnom vatrogasnom središtu, prenose hrvatski mediji.

Izvor: Avaz.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.