Ejmi Vilijamas je studentkinja iz Glazgova koja je na Tviteru podijelila bizarno iskustvo.

Ona je na svom profilu otkrila da je upravo preko Tvitera pronašla sponzora. Njih dvoje su sklopili “dogovor”- Ričard kako se na ovoj društvenoj mreži predstavlja njen sponzor dao joj je kreditnu karticu i rekao joj da slobodno troši njegov novac, a ona zauzvrat mora da mu pošalje slike svojih stopala!

“Mislila sam da se šali jer na Tviteru ima dosta lažnih profila poput njegovog, pa sam rekla da prvo želim novac. On mi je tada poslao jednu od svojih kreditnih kartica i rekao da sebi kupim nešto, pa sam to i učinila”, rekla je Ejmi koja je na Tviteru objavila sliku odjeće koju je kupila “zahvaljujući poslovnom dogovoru”.

Foto:Twitter

A do sad je na kupovinu garderobe za sebe i svoje prijatelje potrošila više od 126 hiljada dinara.

Priča je postala viralna i nakon što je jedna Ejmijina prijateljica objavila na Tviteru fotografiju iz kupovine uz “zanimljiv opis”.

Foto:Twitter

Pojavili su se komentari u stilu “volio/voljela bih i ja ovako zarađujem”.

Laka zarada je najčešće i opasna zarada, posebno u ovom slučaju. “Šaljete slike stopala u zamjenu za novac”, zaista? Zar su slike bilo kojeg dijela vašeg tela na prodaju?

I kome ih šaljete? Treba se upitati ko je osoba koja plaća- može da izgleda bezopasno na daljinu, ali slanjem slika i zahvaljujući vašim podacima sa Tvitera, “sponzor” več ima dovoljno podataka da ta daljina postane “rizična blizina”.

Jasno je, ne šaljite slike ma koliko bilo “isplativo”.

Novi.ba/Žena.Blic.rs

Izvor: / novi.ba