Utakmice najjače košarkaške lige na svijetu od naredne sezone moći ćete gledati na programu Arene sport koja je uspjela dogovoriti ekskluzivno pravo na prijenos NBA-a. Tako će svi ljubitelji košarke od listopada uživati u najboljim košarkaškim susretima na Arena sport televiziji.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Arenasport je na društvenim mrežama obavijestila sve gledatelje da će u sezoni 2019./2020. prenositi osam utakmica regularne sezone tjedno, imat će 200 izravnih prijenosa svake sezone, uz sve to će osigurati prijenos blagdanskih utakmica, NBA All-Star vikenda, playoff i finale.

Ne propustite strast, uzbuđenja i neverovatne košarkaške akcije na Areni Sport, novom domu NBA-a u sezoni 2019-20!https://t.co/ebtw3jZebg #nba #kosarka #basketball #arenasporttv

— Arena sport TV (@TV_ArenaSport) July 22, 2019

Zaljubljenici u košarku će, tako, od natjecateljske sezone 2019./2020. imati “na dlanu” dvije atraktivne lige na jednom mjestu budući da i Jadranska liga, odnosno, ABA liga, također ostaje na Areninim programima. Ipak, treba imati na umu kako Arenu u Hrvatskoj imaju samo oni koji imaju MaxTV u oba načina emitiranja , IPTV-u i satelitu.

Euroliga će, kao i do sada, biti na Sport klubu.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

 Izvor: Eva Grgić / 24sata.hr