Amir Alagić je sportski direktor NK Jedinstvo iz Bihaća, koji je za medije govorio o promjenama koje se tokom posljednjih mjeseci dešavaju u ovom nogometnom klubu.

-Klub i stadion su godinama bili zapušteni, jednostavno se nije adekvatno radilo. Novoizabrana uprava ima jasne planove i ciljeve, kao i podršku Gradske uprave. Već smo obnovili svlačionice, popravili krov na tribinama, upristojili klupske prostorije i idemo dalje. Želimo kroz nekoliko godina stvoriti moderan evropski klub, sa infrastrukturom kojom ćemo se moći pohvaliti-, kaže Alagić.

Posebna pažnja ovih dana u ovom klubu usmjerena je, kaže Alagić, na reorganizaciju nogometne škole, koja će imati najviše koristi od natkrivenog terena s umjetnom podlogom, koji će se uskoro graditi.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.