Pjevačica Sara Reljić podijelila je fotografiju na svom profilu na “Instagramu” na kojoj je u bijeloj haljini u kojoj je izgledala kao da je baš krenula pred matičara. Međutim,pjevačica je pojasnila da je vjenčanicu obukla za potrebe snimanja novog spota.

Svoju svadbu zamišljam kao svadbu od tri dana, pošto volim mnogo muzičkih žanrova i uživam u njima i ne mogu da se odlučim šta bih forsirala na svom zamišljenom vjenčanju i onda bih lijepo napravila tri dana pa bih za ta tri dana uz sve stigla da se proveselim – rekla je Sara.

Izvor vijesti: Nina Novaković / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.