Dejan Dragojević, pobjednik “Zadruge 5”, sinoć se oglasio i žestoko prokomentarisao aktuelna dešavanja u rijalitiju “Elita”. Njegovo komentarisanje nije se dopalo oženjenom vjereniku Stanije Dobrojević, Asminu Durdžiću, pa je danas odlučio da mu odgovori putem svog storija na društvenoj mreži Instagram.

Na hrpu iznijetih gadosti i optužbi sad je u svom stilu putem Instagram profila odgovorio Dejan Dragojević.

– Asim Betmen u usta mu ga metnem. Šutnula te Standža, kaže da nosiš fejk Versaći i da noge ti smrde kroz patike. I nisam Dejan Caroj..ić, nego Asimoje*bić. Ja sam tvoj Bob Kane, on je napravio Betmena, a ja ću tebe – piše na storiju, dok na sljedećem stoji:

– Kako se osjećaš kad kao otac iznosiš informacije da je žena (majka tvog djeteta) n..komanka. Kako ćeš objasniti svojoj kćerki da si joj oskrnavio majku za sva vremena? I da je najgora na svijetu… Rodila ti je onu ljepotu. Idi opet kod Karamujića da ti uradi tehnički, spržen si od žutog. I zašto si sina strpao u dom? Ti si socijalni radnik, svu svoju djecu si u dom poslao. Ti si najgori otac babo vijeka…

– Ne živim na marsu i ne prijeti mi, jer ako tebi krenu svi Stanijini zvaćeš Elon Muska da uzmeš kartu za Neptun. Ne brani ti Staniju, nije ti dijete rodila i nemaš ti uslove za nju šupalj džep. Obezbijedi svoju krv, osiguraj dom, ne budi džek kad si krek, skini se sa kašike. Dosta od mene, upali Tiktok da te giftam – pisalo je na storiju.

.

.

.

.Izvor: Pink.rs