SRAM TE BILO, KAKAV SI TI TO OTAC: Jelena Golubović sasula Gagiju Đoganiju sve u lice, htio da NAPUSTI STUDIO! (VIDEO)

telegraf.rs
Jelena Golubović i Gagi Đogani posvađali su se u studiju oko Slobinog i Luninog odnosa, koji je uzrokovao pjevačev razvod od Kristine Kije Kockar. Priča se povela oko rasturanja braka, a Gagi je rekao da svojoj kćerki Luni ništa nije zamjerio.

– Nisam ništa, jer sve što se dešava u rijalitiju može i u životu da se dešava…

– Moji fanove od mene traže da osudim Lunu kao “rasturačicu brakova“ – dodala je Golubovićka, a onda je nastao haos u studiju.

– Luna ništa nije uradila, samo su se poljubili. Ja sam ponosan na Lunu. Nilo mi je teško sve dok njegova mama nije ušla u rijaliti… – rekao je Gagi braneći ćerku.

– Ali on ima ženu, alooo… Kakva mama! Neću da se smirim…ne razumijem… Nije problem što se razvodi zbog nje?! Ti si se super osjećao što te žena ostavila i udala se za drugog muškarca?! Ja kad sam bila sa Mikijem Mećavom ništa nisam imala s njim, nikad se u usta nismo poljubili, pogotovo kad sam saznala da njegovoj ženi smetam – urlala je Jelena i dodala:

– Sve mogu da razumijem, ali se prvo raščisti sve. Da je veza pukla, ona bi njemu vratila sve stvari prije rijalitija, a ne da on izađe iz rijalitija sa drugom ženom!

– Ne slažem se, jer on je ušao unutra i proradile su emocije – nastavio je Gagi svoju priču.

– Njega nije razvela Luna, nego je on sam sebe razveo! – viknuo je bivši učesnik “Farme“ Filip Đukić, sa čim se složila i Jelena:

– Ma, oboje su krivi! Ali zašto je ti kao roditelj ne posavjetuješ i kažeš joj da bude s njim, ali tek kad se razvede! Jer niko na tuđoj sreći nije gradio svoju sreću!

– Ja sam srećan što je Luna zaljubljena. Srećan sam što je pored Slobe, znam koliko je teško biti u rijalitiju…

– Bravo za ovakvog oca! Šta reći... – nastavljala je Jelena.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...