Ovogodišnji Euro koštao je već nekoliko reprezentacija promjene izbornika. Nakon Ukrajine, Francuske, Rusije i Njemačke i naši susjedi Srbi moraju mijenjati svoga. Nenad Peruničić dao je otkaz rekavši na presici:

– Neću se skrivati i praviti se da ne vidim stvari. Odgovoran sam za rezultat. Već sam ranije rekao da mi ugovor od četiri godine ništa ne znači. Ako ne napravim promjenu, odlazim – rekao je u Beogradu i otišao.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

‘Orlovi’ će tako nakon što su osvojili 20. mjesto na Euru s tri poraza u grupnoj fazi u Grazu morati naći zamjenu izborniku koji iznimno cijeni našu reprezentaciju. Tek su četiri reprezentacije bile lošije, a one su Poljska, Rusija, BiH i Latvija. Upravo će ‘kauboji’ ostati upisani kao posljednji poraz koji je Peruničić podnio na poziciji izbornika ‘orlova’. 

Prema pisanju srpskih medija, tamošnji je savez naciljao stranca kao zamjenu.

Favoriti su Španjolci, a to bi mogli biti David Davis, Antonio Carlos Ortega, Xavi Sabate, Raul Gonzales, Fernando Barbeito ili neki drugi. Lista je dugačka budući da španjolski treneri slove kao jedni od najboljih. 

Više saznajte na izvornom linku: Eva Grgić – Srbi traže novog rukometnog izbornika: Na listi želja primarni Španjolci? / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.