Ovaj skandalozni snimak je izazvao pažnju svih na društvenim mrežama.

Na njemu se vidi radnik Crvenog krsta iz Novog Sada koji stoji ispred vrata izvjesne stambene zgrade u tom gradu, dok zvoni na interfon.

U ruci drži nekoliko stvari, ali obratite pažnju na hljeb i način na koji ga ovaj momak drži.

U doba kada je proglašena pandemija i kada je cijeli svet u strahu da se ne zarazi, ovaj mladić koji bi trebalo da bude primjer upravo radi nešto što nikako ne bi smjelo. 

Postavlja se pitanje, kada ćemo se opametiiti i ozbiljno shvatiti da situacija koja nas je zadesila nije nimalo naivna. 

  

 

Više saznajte na izvornom linku: – SRBIJA BRUJI O OVOM MOMKU IZ CRVENOG KRSTA, ZBOG ONOG ŠTO DRŽI U RUCI LJUDI SE ZGROZILI: Da li je moguće? / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.