Srbija u ŠOKU: Zoran Marjanović PSIHIČKI OBOLIO?! Ne može mu se suditi, niti izreći kazna!

Informer
Zoran Marjanović, osumnjičeni za ubistvo supruge Jelen Marjanović boluje od šizofrenije, piše Informer. Prije nego što je uhapšen, hvalio je policiju govoreći kako se uzda u njih i jedva čeka da vidi ženinog ubicu u zatvoru. Međutim, čim je uhapšen, počeo je da priča kako je Jelena imala švalera, a da je on žrtva namještaljke.

Zoran se u javnosti predstavljao kao ucveljeni udovac i isticao da apsolutno vjeruje policiji.

– Vjerujem da će policija naći ubicu i da ću jednog dana dobiti odgovor na pitanje zašto. Znam kako rade, znam da su im sva sredstva na raspolaganju, imam povjerenja u njih. Živim za trenutak kada će Jelenin ubica biti otkriven – govorio je Marjanović

Govoreći o supruzi Jeleni, pričao je da je ona bila idealna žena i supruga, da se nikad nisu svađali i  da su imali skladan brak.

Međutim, od trenutka kada je uhapšen, i on i njegov otac Vladimir promijenili su ploču. Jelenin svekar Vladimir počeo je da priča kako je Jelena imala moćnog  švalera, tajkuna koji ju je ubio.

Zoran u zatvoru priča cimerima kako mu ubistvo smješta Jelenin švaler.

– Nisam ja ubio Jelenu, nisam bio na mjestu zločina. Ubica je vrlo važna ličnost sa jakim vezama u državi i zbogtoga stradamo ja i moja porodica – ubjeđivao je Marjanović svoje cimere i advokate.

Policija je, i nače, od samog početka sumnjala da su u Jelenino ubistvo umiješani Zoran i članovi njegove porodice.

Dok je Zoran u javnosti isitcao kako vjeruje policiji i kako je upućen u istragu, skupljni su dokazi protiv njega kako bi mogao biti izveden pred sud.

Međutim, ukoliko se utvrdi da je Zoran Marjanović psihički obolio od šizofrenije, kako piše Informer, neće moći da mu se sudi , niti da mu se izrekne zatvorska kazna.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...