Srbijanska influencerku Dara Kolić postala je hit na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografiju na kojoj je tagirala sve što nosi na sebi, kao i lokaciju na kojoj se nalazi.

Dara je objavila na Instagramu fotografiju iz restorana pa na svoju glavu stavila tag _dalinda, što je naziv njenog korisničkog profila na Instagramu, zatim je na ogrlicu stavila oznaku Swarovski pa na sat Michael Kors. Potom je haljinu tagirala kao Zaru, a narukvicu označila kao Pandorinu.

Na stolnjak je dodala tag restorana u kojem se našla, a tagirala je čak i sat svog partnera kojemu se na slici vidi jedino ruka i Tommy Hilfiger sat.

– Sirotinjski kompleks starter pack – bio je neki od duhovitih komentara na Instagramu. 

Dara je nakon svega fotografiju izbrisala pa se oglasila. 

– Društvene mreže su opasna stvar i vaši zlonamjerni komentari stvarno mogu povrijediti nekog. Ako vam se ne sviđa nečiji sadržaj ne morate ga pratiti, niko vas ne tjera na to. Što ja uopće ovo pišem – zapitala se Kolić.

Ona se izvinila i zbog “nepotrebne dramw”.

– Neće je više biti, osjećala sam potrebu da nešto kažem. Sad se odjavljujem – dodala je Kolić nakon čega je objavila i screenshot poruka podrške koje dobiva u inbox.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba