I možda Srbi ne mogu da se okupljaju i slave onako kako su to inače navikli, ali… 

Ovo je očigledno lajf moto nekih Nišlija, i to, ni manje ni više, nego čak i u jeku korona virusa. 

Ova pošast hara i našom zemljom, na snazi je zabrana javnih okupljanja, kao i zabrana kretanja za sve starije od 65 godina tokom cijelog dana, ali i onih mlađih svakog dana od 17 časova popodne do pet sati ujutru. 

I možda Srbi ne mogu da se okupljaju i slave onako kako su to inače navikli, ali im zato pesmu niko ne može zabraniti. 

Naime, na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kom se može vidjeti kako se sugrađani iz Niša zabavljaju.

Jedan pjevač izašao je na svoju terasu i počeo da pjeva čuveni hit “Nije život jedna žena”, a ushićeni sugrađani su pjevali zajedno sa njim, ali i pravili klipove za društvene mreže. 

Evo jednog takvog: 

 

Više saznajte na izvornom linku: – SRBIN JE U JEKU KORONE URADIO OVO NA TERASI: Nišlije su ga snimale, LJUDI BUKVALNO NE VJERUJU ŠTA VIDE (VIDEO) / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.