SRCE MI SE SLOMI KADA TE VIDIM SA NJOM! TI SI MOJA PORODICA, DIO MENE! Kija i Sloba vodili dug razgovor o svom braku! (VIDEO)

Pink.rs
Kristina Kockar i Slobodan Radanović sinoć su se osamili pred sam kraj dijela programa kada gledaoci "Zadruge" postavljaju pitanja zadrugarima.

Kristina Kockar i Slobodan Radanović sinoć su se osamili pred sam kraj dijela programa kada gledaoci “Zadruge” postavljaju pitanja zadrugarima.

Prvih nekoliko minuta njihovog razgovora slušala je Ana Korać, nakon čega se udaljila, a zatim je Kiji i Slobi prišla Miljana Kulić koja je počela da plače.

Kada je počela razgovor sa suprugom, Kija je izjavila kako imaju mnogo da riješe mnogo stvari u svom bračnom životu. Dok je Kristina u velikom dijelu razgovora vodila glavnu riječ, Sloba je crtao i slušao je, a zanimljivo je i da nije negodovao ono što izgovara njegova žena.

 – Krivo mi je, brate, zbog svega! Što imaš takvo ponašanje prema meni. Ponašaš se odvratno. Zbog čega mi ne bi ozbiljno razgovarali kada izađemo? Samo se izjasni hoćeš li da izađeš kao njen dečko ili sam? Nećeš, jer ćeš biti moj muž! Ti si još uvijek moj muž, tako da ne izlaziš sam! – govorila je Kija.

Sloba je kratko rekao kako ne može da priča na ovu temu i da je sve u najboljem redu, poslije čega je nastavio da crta. U nekoliko navrata Radanović je svojoj ženi dao da pogleda ono što on radi, jer je želio da čuje njen komentar.

 – Nemaš pojma kako je meni sinoć bilo teško! Ja ne mogu da pričam sa tobom, ti meni ne prilaziš. Ne pitaš ni kako sam. Milion puta sam ti prišla, ti si me otjerao u pi*ku materinu! – priča Kristina.

 – Mi se jesmo svađali. Ja umijem tebi svašta da kažem. Sve to stoji. Svi su bili protiv nas, jedino ti i ja znamo. Ti znaš da bih ja za tebe sve učinila. Ti si sam rekao da voliš ovu Kristinu. Ti si moja porodica, ti si dio mene! – dodala je Kija.

 – “Ne znam, vjerujem ti, iskreno”, bile su reči koje je Slobodan Radanović izgovorio nakon što mu je supruga Kristina Kockar rekla svoja osećanja.

Svaki put mi se srce slomi kada te vidim sa njom. Poslije svega što smo prošli, poslije svega… Ti si konj, ali si moj konj! Ti si kreten i ja sam kreten, ali sam tvoj… Shvati to! U meni uvijek imaš prijatelja. To što si ti uradio meni je najmanji problem u svemu tome. Desilo se! Znaš šta smo mi imali i koliko smo se voljeli. Sjećaš se kada si mi rekao da ne možeš da zamisli da legneš pored bilo koje druge devojke? – izjavila je Kockareva.

Sloba je prije nekoliko sedmica rekao Kiji kako je čuo da mu je vrijeđala majku, a u jednom trenutku su se dotakli i te teme. Kristina je izjavila kako nikada nije rekla ružnu riječ za njegove roditelje i da ima veliko poštovanje prema njima zbog Radanovića.

Šta se dešavalo u nastavku ovog razgovora, kao i kako je sve izgledalo, možete pogledati ispod u video-prilozima.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...