Foto: I Paw’d It Forward

“Ovako izgleda pas koji je upravo ostavljen.”, napisalo je sklonište I Paw’d It Forward u svojoj Facebook objavi u kojoj su podijelili srceparajuću snimku nadzorne kamere.

U videu se može vidjeti vlasnica Tesla auta koja se zaustavila na jednom okretištu, pustila psa van te s njim krenula prema šumi. Uzbuđeno je mahao repićem. Kad je on otišao par metara dalje, ona se brzo okrenula i trčala prema autu te pobjegla.Labrador se vratio i zbunjeno gledao te svojim repićem sve slabije mahao. Shvatio je da nešto nije u redu.

Na svu sreću, nije dugo ostao sam. Sklonište I Paw’d It Forward je saznalo za njegov slučaj te se pobrinulo da bude u dobrim rukama.

(lajk.hr/Index.hr)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.